canlı destek
Bir İlk Daha Koordinatörlüğümüz Tarafından Gerçekleştiriliyor.

Koordinatörlüğümüz Tarafından Üniversitemiz Öğretim Elemanalarına Yönelik Öğretimde Dijitalleşme Eğitimleri Yaz Döneminde De Devam Etmektedir. Eğitimler, 17 - 18 Temmuz 2019 Tarihlerinde Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi Ev Sahipliğinde Gerçekleştirilecektir. Yaz Eğitimleri Toplamda 60 Kişi Olmak Üzere 17 Temmuz 2019 Tarihinde 30, 18 Temmuz 2019 Tarihinde 30 Kişilik Kontenjanlara Sahiptir. Bir  İlk Olarak Gerçekleştirilen Yaz Eğitimleri Hakkında Konuşan Ege Üniversitesi Öğretim Teknolojileri Koordinatörü Dr. Üyesi Fırat SARSAR, "Eğitimlerimiz, Üniversitemiz Öğretim Elemanlarının Güncel Öğretim Teknolojilerini 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Döneminde Derslerine Entegre Etmeyi Sağlamak Amacıyla Yaz Döneminde De Devam Edecektir. Yaz Eğitimleri Öğretim Elemanlarının En Uygun Olduğu Zamana Göre Planlanmış ve İhtiyaca Yönelik Eğitimlerdir."dedi. Her İki Gününde İçerikleri Aynı Olan Eğitimler Hakkında Dr. Sarsar," Daha Fazla Öğretim Elemanına Ulaşmak Amacıyla Aynı Eğitimleri İki Farklı Günde Gerçekleştirerek Katılımı Arttırmayı Hedeflemekteyiz." diyerek belirtti.

Ege Üniversitesi

EGE ÜNİVERSİTESİ