canlı destek
Ege Üniversitesi Öğretim Teknolojileri Koordinatörlüğü Öğretimde Dijitalleşme Eğitimlerine Kapsamında "Telifsiz Görsel ve İkon Araçları Eğitimi" Gerçekleştirildi.

Ege Üniversitesi bünyesinde bulunan Öğretim Teknolojileri Koordinatörlüğü tarafından, üniversitede yürütülen eğitim ve öğretim faaliyetlerinde kaliteyi, verimliliği ve etkinliği artırmak amacıyla Öğretimde Dijitalleşme Eğitimleri kapsamında 25 Nisan Perşembe günü "Telifsiz Görsel ve İkon Araçları Eğitimi " ile gerçekleştirildi.

Öğretim Teknolojileri Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Fırat SARSAR, öğretim elemanlarını sunum ve içerik hazırlarken görsel bulma bakımında zorlandıklarına dikkat çekerek, bu eğitimle birlikte içerik hazırlarken telifsiz ve kalite bakımından yüksek görsellerin kolaylıkla bulunabileceğinin altını çizdi.