canlı destek
Ege Üniversitesi Öğretim Teknolojileri Koordinatörlüğü Öğretimde Dijitalleşme Eğitimlerine Kapsamında " Akış/Algoritma Şemaşı Tasarlama Eğitimi" Gerçekleştirildi.

Ege Üniversitesi bünyesinde bulunan Öğretim Teknolojileri Koordinatörlüğü tarafından, üniversitede yürütülen eğitim ve öğretim faaliyetlerinde kaliteyi, verimliliği ve etkinliği artırmak amacıyla Öğretimde Dijitalleşme Eğitimlerinin kapsamında 24 Nisan Çarşamba günü " Akış/Algoritma Şemaşı Tasarlama Eğitimi " ile gerçekleştirildi.

Öğretim Teknolojileri Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Fırat SARSAR, bugün gerçekleştirilen eğitimle öğretim elemanlarımızın derslerinde ve diğer çalışmalarında kullanmak için kendi Algoritma şemalarını rahatlıkla oluşturabileceğini belirtti.