canlı destek
Ege Üniversitesi Öğretim Teknolojileri Koordinatörlüğü Öğretimde Dijitalleşme Eğitimlerine Kapsamında "İnfografik Tasarım Eğitimi" Gerçekleştirildi.

Ege Üniversitesi bünyesinde bulunan Öğretim Teknolojileri Koordinatörlüğü tarafından, üniversitede yürütülen eğitim ve öğretim faaliyetlerinde kaliteyi, verimliliği ve etkinliği artırmak amacıyla Öğretimde Dijitalleşme Eğitimlerinin ikincisi 22 Nisan Pazartesi günü gerçekleştirilen "İnfografik Tasarım Eğitimi" ile gerçekleştirildi.

Eğitime katılan Ege Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Canan Fisun Abay, Öğretim Teknolojileri Koordinatörlüğü’ nün önemine dikkat çekerek öğretim süreçlerinin daha verimli ve daha kaliteli bir şekilde gerçekleşmesi gerektiğini ve bunun için de öğretim elemanlarının açılan bu kurslara ilgi göstermesinden memnun olduğunu dile getirdi.

Öğretim Teknolojileri Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Fırat SARSAR, dijitalleşmenin önemini belirterek Ege Üniversitesi öğretim elemanlarına yönelik eğitimlerin devam edeceğini, öğretim elemanlarının isteklerine yönelik olarak yeni eğitimlerin de açılacağını bu doğrultuda yaz aylarında da koordinatörlüğün aktif olacağını, eğitimlerin yazında gerçekleştirileceğini belirtti.